FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Wilson

Visar 20 av 29
 • Wilson
  3 199 SEK

  Letar du efter en bra kombination av kraft och kontroll? Då kan Wilson Accent LT 2023 vara något för dig!

  Accent LT 2023 är ett av de senaste tillskotten i Wilson-familjen och riktar sig främst till spelare på motionsnivå. Tack vare sin droppform och förmånliga vikt på 350 gram, är racket lättsvingat samtidigt som det generar en bra fart. Med en mjukare kärna bestående av det populära EVA-skummet, och en något hårdare yta, erbjuder Wilson Accent LT 2023 spelaren en bra kombination av både kontroll och kraft.

  Klicka hem det himmelsblåa Wilson Accent LT 2023 redan idag och ta ditt spel till nästa nivå!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 599 SEK 3 099 SEK

  Ett racket som generar mycket kraft, en god portion kontroll, underlättar det känsliga handledsspelet och samtidigt är lätt i vikten. Låter det för bra för att vara sant? Då har du inte testat Wilson Bela LT V2 2023!

  Fernando Belasteguin som har dominerat världspadeln längre än någon annan, behöver knappast någon introduktion. Wilson Bela LT V2 2023 är den lättare varianten av “Belas” racket som Bela har valt som sitt vapen, vilket får ses som ett mycket gott betyg. Racket klockar in på 355 gram, vilket gör det till det perfekta valet för spelaren som sliter med handleds- och armbågsproblem, men fortsatt vill kunna få ut maximalt av sin kapacitet.

  Tack vare sin mjuka kärna bestående av EVA-skum så kommer spelaren uppleva en hög grad av kontroll och precision i försvarsspelet. Tack vare den förhållandevis lätta vikten och kolfiber-ytan, kan spelaren generera en hög svinghastighet samt att man får en explosionsartad känsla i bollträffen.

  Wilson Bela LT V2 2023 är tveklöst ett av de mest intressanta racketerna på marknaden just nu, och dess estetiska utseende med vit yta och röd kärna kan inte skojas bort. Klicka hem ditt Wilson Bela LT V2 2023 redan idag och upplev padel på ett sätt likt du aldrig gjort innan!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 199 SEK 2 899 SEK

  Gör dig redo att spela bättre padel än du någonsin har gjort med Wilson Bela Elite V2 2023!

  Det finns mycket att säga om detta racket, och bara gott. Jämfört med sin storebror Bela Pro V2, har Elite-varianten en mjukare kärna vilket innebär mer kontroll för spelaren. Som namnet indikerar har Fernando “Bela” Belasteguin haft ett finger med i den påkostade utvecklingen av detta rack. Wilson ligger i framkant vad gäller teknologi inom paderacketar, och en egenskap i Wilson Bela Elite V2 2023 som ska lyftas fram är den aningen bredare sweetspoten än 2022 års modell.

  För att också få mer offensiva kvalitéer i racket, utgörs slagytan av 3K Primero Carbon Face, en kolfiberyta som garanterar spelaren mycket kraft i volley- och overheadspelet. Trots att racket är diamantformat och således på papperet ska vara mer svårspelet, upplevs det tack vare den utökade sweetspoten som relativt lättspelat. Med detta sagt är det ändock ett racket som riktar sig till den som spelar padel på regelbunden basis.

  Anslut dig till Wilson-familjen redan idag och välj Wilson Bela Elite V2 2023 som ditt vapen på padelbanan!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 799 SEK 2 799 SEK

  Att ha ett likadant racket som världens största padelspelare genom alla tider kan väl inte gå fel? Tillåt oss presentera Wilson Bela Pro!

  När Wilson's Bela-serie lanserades slog det ner som en storm på padelscenen och banade vägen för hur moderna padelracketar ska vara. Wilson Bela Pro, racketvalet av Fernando “Bela” Belasteguin, är uppenbarligen racketseriens flaggskepp och har varit omåttligt populärt sedan sitt intåg på den internationella padelscenen.

  Rackets träffyta består av Premium Carbon, ett kolfibermaterial som möjliggör en snabb respons och näst intill explosiv träff vid bollkontakt. Detta är perfekt i det offensiva spelet för att överraska motståndarna med snabba projektiler som de garanterat inte är förberedda på. Även rackets kärna, konstruerat med Firm Foam Core, kommer att ge spelaren mycket kraft vilket tillsammans med träffytan levererar en fart som inte många padelracketar kan mäta sig med.

  Arrowhead-mönstret på träffytan kommer att skapa mycket friktion i bollträffen vilket innebär att du som spelare, samtidigt som slagen blir hårda, dessutom kan sätta mycket spinn på bollen.

  Wilson Bela Pro är ett racket som riktar sig till den padelspelaren som har spelat relativt länge och behärskar padelns olika slag på en något mer avancerad nivå.

  Kanske blir du den nästa Bela? En sak är säker: Wilson Bela Pro ger dig rätt förutsättningar för att bli en hotfull spelare på padelbanan!

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Wilson
  2 799 SEK 1 599 SEK

  Wilson Ultra Pro V2. En diamantformad racket med mjuk kärna och hög balans som ger fart på bollen. Den konkava ramen ger racketen en stor sweetspot och bra kontroll. Den låga vikten gör racketen lätthanterlig.

  Ultra Pro är tillverkad av kolfiber vilket ger respons och tryck i träffen. Den nya rackethalsen, Power Pillar, ger racketen extra stabilitet och kraft medan Double Carbon Wall 2.0-teknologin med olika styvhet i kolfiberlagren ger en flexibel känsla i bollträffen. Träffytan med OptiGrip-teknologin har ett räfflat mönster som ger mer effekt och spinn i bollträffen.

  ... Läs mer
 • Wilson
  2 299 SEK 1 549 SEK
  ... Läs mer
 • Wilson
  2 099 SEK 1 199 SEK

  Wilson Ultra Elite V2. Den senaste nyheten från Wilson. Träffytan är en blandning mellan glas- och kolfiber vilket hjälper till med farten. Den nya rackethalsen ger bra stabilitet och kraft. Denna racket är något mjukare än Wilson Ultra Pro V2. 

  Ultra Elite är diamantformad och har medelbalans. Den konkava ramen ger racketen en större sweetspot, dessutom ligger vikten på 360 gram vilket gör den väldigt lätthanterlig och skonsam mot armbågen. Racketytan har ett räfflat mönster, OptiGrip-teknologin, som ger mer effekt och spinn i bollträffen.

  ... Läs mer
 • Wilson
  1 599 SEK 1 199 SEK
  ... Läs mer
 • Wilson
  2 399 SEK 1 049 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Wilson
  1 199 SEK 699 SEK

  Wilson Blade Jr är racketen för för junioren som vill ta sitt spel till en ny nivå. En padelracket som är lite kortare och med lägre vikt för att det skall vara lättare att hantera. Ger bra fart i träffytan.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <