FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Varlion

Visar 2 av 2
 • Varlion
  4 599 SEK 3 949 SEK

  Unik cool design, obeskrivlig kontroll och mästerlig precision. Hemligheten till framgång stavas Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  Den unika designen på Varlion LW Prisma Airflow W 2023 går inte att understryka nog. Racket har fyra större hål i kanterna på träffytan. Detta är givetvis inte bara för att racket ska se otroligt snyggt och exklusivt ut, utan också för att minimera luftmotståndet med upp till 10 %, vilket gör att du som spelare erhåller en ofantligt hör rackethastighet. Dessutom blir racket lättmanövrerat i de defensiva lägena, något som också underlättas av Wing Deffuser-teknologin.

  Träffytan på racket är uppbyggd med Texture Slice-teknologin, vilket innebär att du också får bra spinn i bollträffen.

  Som en kreativ kontrollspelare kommer du inte att bli besviken med ett Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  ... Läs mer
 • Varlion
  3 599 SEK 2 899 SEK

  Bygger du ditt padelspel på mycket känsla, fina undanläggningar och imponerande vinklar? Då kommer säkerligen Varlion LW Carbon 9 Pansy Prisma 2023 vara något för dig!

  Mycket av rackets charm sitter i Varlions innovativa Prisma-ram. Denna gör att luftmotståndet minskas med cirka 10 % jämförelsevis med andra racketar, vilket är varför racket är så otroligt manövrerbart. Avancerad teknologi så som LW Shape och Gardual Hole-Tech har bidragit till rackets stora sweetspot och stabilitet.

  Varlion LW Carbon 9 Pansy Prisma 2023 är sannerligen ett racket för bolltrollaren, och dina slag kommer garanterat att minnas som höjdpunkter av både med- och motspelare!

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <