FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Head

Visar 12 av 12
 • Head
  2 699 SEK 1 979 SEK

  Delta Motion är en diamantformad racket som inte bara erbjuder fart, utan som även är byggd för att vara lättmanövrerad för att kunna erbjuda en härlig touch och kontroll i ditt spel. Till skillnad från kompisen "Delta Pro" så har denna racketen bland annat en lite lägre balans. Nytt för i år är även att man tagit fram en så kallad Auxetic-konstruktion för att ge en sensationell känsla i de snabba duellerna framme på nät.

  ... Läs mer
 • Head
  2 299 SEK 1 499 SEK

  Delta Elite är den mest kraftfulla racketen i delta serien. Racketens kraftfulla kärna genererar bra fart samtidigt som glasfibret i ytan kombinerat med den så kallade Auxetic-konstruktionen skapar en mjuk och härlig känsla och ger bättre kontroll. 
   

  ... Läs mer
 • Head
  2 599 SEK 1 489 SEK

  Med ett ytskikt bestående av Heads innovativa Graphene 360+ material och SmartBridge teknologi skapas det en fin känsla i slagen. Det ger en bra kombination av kraft, komfort och precision. Racketen har en utökad träffyta tack vare optimized sweetspot, där en maximerad placering av hålen skapar en större sweetspot och en mer förlåtande racket.

  ... Läs mer
 • Head
  2 199 SEK 1 269 SEK

  Head Graphene 360+ Alpha Elite. En riktigt läcker och snyggt designad racket som lämpar sig både för motionären och tävlingsspelaren. Det som skiljer denna racket gentemot föregångaren är det nya uppdaterade materialet Graphene 360+ vilket ger en större sweetspot och en renare känsla i bollträffen. I denna modell har även klykan mellan träffytan och handtaget utvecklats för bättre stabilitet. Racketens droppform och teknologi ger bollen maximal fart samtidigt som racketens mjuka kärna ger dig både känsla och kontroll i bollträffen. En ny borrteknik för racketens hål har resulterat i en ännu större sweetspot. Racketen har en rad olika teknologier i sig som hjälper dig i ditt spel:

  - Anti shock skin. Ramskyddet runt racketen skyddar racketen vid smällar och reducerar vibrationer på ett effektivt sätt.
  - Optimized sweetspot. Hålen är placerade på ett optimalt sätt och gör racketen mer förlåtande med en större sweetspot.
  - Power foam. En något hårdare foam som ger dig bra fart på bollen och stöttar dig i ditt offensiva spel.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Head
  1 099 SEK 749 SEK

  Maximal effekt till ett bra pris. En mjukt och vibrationsdämpande racket som hjälper dig att enkelt sätta fart på bollen samtidigt som du får en mjuk och fin känsla i ditt spel. Perfekt racket för nybörjare att utvecklas med.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Head Padel Pro, en padelboll i toppklass flitigt använd på tävlingar. Den är en något mjukare variant av Head Padel Pro S och ger således ett något långsammare spel. En av de mest sålda bollarna på marknaden och officiell boll på World Padel Tour. Det är en boll med mycket kontroll och lång hållbarhet. 

  - Levereras: Ett rör med tre bollar 
  - Egenskap: Kontroll 
  - Yta: Mix av utvald filt 
  - Övrigt: Officiell boll på WPT

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <