FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Bullpadel

Visar 20 av 38
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 949 SEK

  Nya Hack 03 är designad för de mer avancerade spelarna. Racketen har en yta beståendes av kolfibermaterialet “Tricarbon” som gör racketen ganska styv. Kärnan är av det nya MultiEva-gummit som består av olika material med olika densitet där de yttre lagret har en högre densitet och verkar vid hårdare slag för att generera mer fart och det inre lagret har en lägre densitet som verkar vid lösare slag för att skapa en bättre kontroll. Ramen har den så kallade Carbon-tube ramen som består till 100% av kolfiber. Precis som resterande toppmodeller i Bullpadels sortiment så har även Hack 03 den berömda Metalshield-ramen kombinerat med CustomWeight-systemet som ger dig möjligheten att justera racketens balans med hjälp av vikter som går att sätta både i ramen och i handtaget. Vid handtaget finner du även Vibradrive-systemet som absorberar vibrationer för att göra racketen så skonsam som möjligt. Dessutom har den det innovativa Hesacore-greppet, som minskar vibrationer samt ger dig ett lättare grepp för att minska risken för skador i handled och armbåge.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 949 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 949 SEK

  Bullpadel Vertex är en av de mest sålda racketserierna inom padel och väljs av många spelare på touren.

  2023 års modell av Vertex 03 har precis som förra året den så kallade AirReactChannel-teknologien som innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen vilket ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Den nya versionen ger en stabilare och lättare racket där man får snabbare och mer aggressiv respons i attackspelet men samtidigt bättre kontroll då man placerar bollen. Diamantformen plus den höga balansen gör Vertex 03 till en perfekt racket för den som efterfrågar fart, spinn och kontroll.

  Precis som föregångaren har Vertex 03 2023 också försetts med den populära och responsiva kolfiberytan i 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Detta har sedan toppats med den grova sandpapperytan Topspin för att ge extra spinn i bollen vid skruvade slag. Utöver det hittar man också den uppskattade Adaptia-kärnan med MultiEva som anpassar sig efter slagets styrka. Det yttre lagret har hög densitet och ger kraft vid hårda slag medan det inre lagret har en lägre densitet som förbättrar kontrollen vid mjukare slag. Helt enkelt en smart kärna.

  Årets Vertex 03 racket kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren, bland annat för att förhindra så kallad padelarmbåge.

  Precis som samtliga Bullpadels ProLine racketar är Vertex 03 utrustad med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive. Det består av ett silikonmaterial längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield.

  Om man vill kan man individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att sätta på 1 till 3 stycken Protector Custom Weight à 3 gram och/eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg på 5 eller 10 gram högre vikt än standardpluggen (köps separat). Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 949 SEK

  BULLPADEL VERTEX 03 CONTROL i 2023 års version har precis som förra året en aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjärtat, AIR REACT CHANNEL, som ger en struktur som är styvare och lättare och som resulterar i högre kraft, hastighet och respons. 

  VERTEX är sedan många år tillbaka den mest sålda toppracketeten i Sverige. VERTEX 03 CONTROL är har blivit en storsäljare tack vare den runda racketformen som lämpar sig för flertalet spelare. VERTEX 03 CONTROL har en utformning som lämpar sig väl för spelare som söker en bra balans mellan kontroll och fart. 

  Racketen har ett ytskikt av kolfiber 12K som är snabbare och mer responsivt än det vanliga 3K. Racketen har ett sandpappersliknande ytskikt TOPSPIN som gör att det greppar tag i bollen vid slicade slag. 

  Skumgummikärnan består av ADAPTIA som är av typen MULTIEVA som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen.

  Spelaren kan individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att kunna sätta på 1-3 st tyngder PROTECTOR CUSTOM WEIGHT à 3 gram och GRIP CUSTOM WEIGHT som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt.

  VERTEX 03 CONTROL kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som eventuellt kan ge upphov till "padelarmbåge".

  Precis som samtliga BULLPADELS PRO LINE-racketar är VERTEX 3 CONTROL utrustat med vibrationsdämpningssystemet VIBRADRIVE som består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet METALSHIELD gjort av lättviktsaluminium.

  Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Till racketen medföljer ett racketfodral med termostoppning för att skydda racketen mot temperaturskillnader.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 899 SEK 2 849 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 999 SEK 2 449 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 799 SEK 2 349 SEK

  Vertex 03 Comfort är en racket för dig som vill ha fart och kraft men samtidigt behålla en mjukare känsla. Racketen innehåller det nya Air ReactChannel-systemet, som består av en aerodynamisk ram, vilket skapar en fastare, smidigare och lättare känsla. Dess yttre skikt består av Fibrix hybridfiber, dess inre kärna består av nya MultiEva som består av 2 olika eva-densiteter och ramen består av100 % kolfiber (CarbonTube). Den har även "Metalshield" aluminiumskydd på ramen.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 999 SEK 1 949 SEK

  Flow är en diamantformad racket som riktar sig åt de mer avancerade spelarna. Racketens yttre kärna består av Fibrix hybridfiber och 3D-yta för att generera mer skruv i dina slag. Dess inre kärna är gjord av den nya MultiEvan som är sammansatt av två olika eva-densiteter för att racketen ska kunna svara olika vid olika slag. Utöver detta finner vi den nya Flow-Force halsen samt det berömda Vibradrive-systemet som absorberar vibrationerna.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 399 SEK 1 399 SEK

  Bullpadel Ionic Control 2022 är helt ny för i år. Racketen har en rund form och riktar sig åt många olika typer av spelare. Den låga balansen kombinerat med en stor sweetspot ger dig en racket med en otrolig kontroll över hela banan. Den berömda “Multieva-kärnan” som verkar olika vid hårda och lösa slag gör racketen mycket anpassningsbar. I ytan har man valt att ha en blandning av glas- och kolfiber för att göra det enkelt att sätta fart på bollen men samtidigt behålla kontrollen. Ramen består av 100% kolfiber. 

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  1 999 SEK 1 349 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  999 SEK
  ... Läs mer
 • Pascal Box tryckbehållare bibehåller trycket till nästa användande och ökar livslängden på bollarna. Lägg bollarna i behållaren och se till att locket försluts ordentligt. Pumpa sedan in luft genom ventilen tills den gröna markeringen nås. Vid uttagning: tryck på ventilen till dess att trycket är borta och öppna sedan locket.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  699 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  699 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
   
   
 • Bullpadel
  549 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  549 SEK

  En stilren kjol från Bullpadels World Padel Tour kollektion, med innerlager och utsvängning nedtill. Den är gjord av en bi-stretch polyestertaft som innehåller en så kallad Binamic-teknologi, vilket ger stor rörelsefrihet i två riktningar. Man har även använt sig av den grymma Quickerdry-tekniken för att minska fukt och förbättra andningsförmågan.

  ... Läs mer
   
   
   
   
 • Bullpadel
  549 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  549 SEK
  ... Läs mer
   
   
   
   
 • En par mycket bekväma och rörliga tights från Bullpadel som är specifikt designade för padel med bollfickor på båda sidor. 

  Material: 80% nylon, 20% elastan.

  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <