FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Babolat

Visar 12 av 12
 • ... Läs mer
 • Babolat
  2 699 SEK
  ... Läs mer
 • För den som är på jakt efter ett kontrollorienterat racket med goda förutsättningar att generera mycket spinn på sina bollar, bör Babolat Veron Counter 2023 vara det givna valet!

  Counter-serien är Babolats kontrollinriktade serie, där Veron är den modellen som riktar sig till motionärsspelare som eftersträvar en hög grad av kontroll. Då racket är topptungt erbjuds också goda möjligheter till att döda bollen med en hård smash när tillfället infinner sig. Vibrasorb System2 är en annan funktion i racket som minskar vibrationerna och således också skaderisken.

  Träffytan är konstruerad med Babolats Carbon Flex Technology, vilket med andra ord innebär en blanding av kol- och glasfiber. Detta garanterar en  explosiv fart från kolfiberstrukturen, och en sanslöst bra kontroll och känsla som kommer från glasfibermaterialet.

  Sist men inte minst har vi 3D Spin-teknologin som är utrustad på träffytan. Det är tack vare denna teknologin som du kompletterar den oförglömliga kontrollen med en spinn som framförallt i volley- och overheadspelet kommer hjälpa dig att plåga dina motståndare.

  Det är svårt att bli besviken med Babolat Veron Counter 2023!

  ... Läs mer
 • Babolat
  1 899 SEK 1 399 SEK
  ... Läs mer
 • Babolat
  1 449 SEK 1 014 SEK
  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • Babolat
  1 689 SEK 849 SEK

  Nyhet! Ny design! En mjuk träffyta och lätt vikt är viktiga egenskaper för ett lättspelat racket. Babolats Vertuo-serie är det perfekta valet för spelaren som vill ha ett lättspelat racket som tack vare en mjuk träffyta ger en lättillgänglig fart.

  Vertuo Technical har en träffyta tillverkad av mjuk glasfiber. Med en mjukare träffyta får spelaren tillgång till en större sweetspot där även felträffar får extra fart i slagen.
  Modellen har en diamantformad design och topptung balans, egenskaper som ger extra fart och tyngd bakom bollen. Denna modell passar nybörjare till motionärer.

  Vibrasorb System
  Med Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge.

  HPS-Technology
  Likt tidigare modeller från Babolat är Vertou Technical designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Babolat Pro Tacky Overgrip är en bra klibbig linda med bra svettupptagningsförmåga. Den ger ett skönt grepp och håller länge.

  ... Läs mer
 • Babolat Padel Tour är en idealisk boll för träning och tävling. I Spanien används bollen i nationella tävlingar. Filten är flätad, vilket främjar hållbarhet. Har tagits fram i samarbete med spelare på World Padel Tour och är den officiella bollen på Spanska Padel Tour. Det är en snabbare gasboll med förstärkt överdrag av filt för extra hållbarhet. 

  - Levereras: Ett rör med tre bollar 
  - Egenskap: Snabb gasboll
  - Yta: Flätad filt
  - Övrigt: Officiell boll för Spanska Padel Tour

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <