FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Adidas

Visar 20 av 81
 • Adidas
  4 499 SEK 3 199 SEK

   Klassificerar du dig som en offensiv spelare som letar efter ett fartfyllt racket, utan att tumma för mycket på kontrollen? Då borde du slänga ett getöga på Adidas Adipower Multiweight 2023!

  Trots att Adidas är en relativt ny aktör på padelmarknaden, jämfört med lite äldre spanska märken såsom Bullpadel och Starvie, har de blivit enormt uppskattade sedan sitt intåg på scenen för några år sedan. Adidas Adipower Multiweight 2023 tillhör helt klart ett av de mest populära racketerna under Adidas bälte, och man kan förstå varför. Detta diamanformade racket skriker kraft, och med en hög balanspunkt och Carbon Aluminized 15K-ytan, vågar vi garantera smashar som får dina motståndare att uppleva jordbävningsliknande nedslag inne i buren.

  Tack vare sin styva EVA High Memory-kärna, hjälper Adidas Adipower Multiweight 2023 dig också att behålla känslan och kontrollen i det defensiva spelet längre bak i banan.

  Likt övriga Adidas-racketar, är Adidas Adipower Multiweight 2023 utrustat med sitt patenterade viktsystem. Detta innebär att du kan anpassa vikten på racket som du vill, genom att skruva på/av de medskickade extravikterna. Utan vikter på väger racket mellan 345 och 360 gram, men man kan som sagt experimentera lite hur man vill tack vare denna innovativa design.

  Den offensiva spelaren blir säkerligen inte besviken med ett Adidas Adipower Multigweight 2023 i sin hand!

  ... Läs mer
 • Adidas
  4 499 SEK 2 989 SEK

  Adipower Multiweight CTRL är en racket för den ambitiösa spelaren, som vill ha ett allsidigt redskap på banan. Den har en rund form och medelhög balans, vilket ger extra kontroll och precision för dina slag. Vikten kan justeras efter din spelstil. 

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 999 SEK 2 899 SEK

  Den nya Metalbone CTRL 3.2 är ett högpresterande padelracket som har alla ingredienser för att utveckla den högsta nivån. Tack vare WEIGHT & BALANCE SYSTEM-tekniken kan du anpassa ditt racket genom att lägga till upp till 12 grams vikt. SPIN BLADE-teknologin i form av en åttakantig honeycomb gör att du kan lägga mer spin i dina slag och på så så sätt få ut mer av dina slag. Ytan med Aluminiserat kolfiber gör att du får en fantastisk känsla och kraft i alla dina attackerande slag. Dess runda form gör att du kan styra spelet och ta det dit du vill.

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 999 SEK 2 899 SEK

  Den nya Metalbone 3.2 är ett högpresterande padelracket som har alla ingredienser för att utveckla den högsta nivån. Tack vare WEIGHT & BALANCE SYSTEM-tekniken kan du anpassa ditt racket genom att lägga till upp till 12 grams vikt. SPIN BLADE-teknologin i form av en åttakantig honeycomb gör att du kan lägga mer spin i dina slag och förbättra känslan av bollen. Ytan med Aluminiserat Kolfiber gör att du får en fantastisk känsla och kraft i alla dina attackerande slag.

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 899 SEK 2 789 SEK

  Den nya ADIPOWER LIGHT 3.2 är fortsättningen på ett padelracket som gjorts för att vinna. Den har en Carbon Aluminized 24K yta som ger en stor styrka och hållbarhet och ett snabbt återhämtande EVA Soft Energy-gummi. DUAL EXOSKELETON-teknologin täcker hela hjärtat av racketen med kolfibrer vilket ger en styvhet som genererar en enorm kraft. SPIN BLADE-tekniken ger maximal skruv i alla dina slag. Den stora sweetspoten gör det lättare att spela kraftfullare slag och skapar en bekväm känsla och bra kontroll.

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 899 SEK 2 749 SEK

  ADIPOWER 3.2 är det nya kraftfulla racket i Adipower-serien som kommer hjälpa dig att vinna på banan framöver! Få en överlägsen prestanda tack vare dess yta i 15K kolfiber. Detta kombinerat med EVA High Performance gummit, ger en fantastisk kraftgenerering i alla dina slag. Med hjälp av DUAL EXOSKELETON-teknologin som täcker hela racket med kolfibrer ger det en styvhet som genererar en enorm kraft. SPIN BLADE-tekniken ger dessutom maximal spin i alla dina slag. Kolförstärkningarna som är sammanflätade genom hela strukturen tack vare STRUCTURAL REINFORCEMENT-teknologin ger ett högt motstånd mot vridning även i dina mest aggressiva slag.

  ... Läs mer
 • Adidas
  2 999 SEK 2 199 SEK

  OBS! Endast förbeställning, tidigast leverans 9 december

  Det nya Metalbone Carbon är ett högpresterande racket som representerar kombinationen mellan kraft och komfort. Blandningen mellan EVA SOFT PERFORMANCE-gummit och högdensitetsytan i 6K kolfiber, bildar en exceptionell prestanda som kombinerar enorm kraft med en fantastisk känsla. Dessutom kommer den åttkantiga SPIN BLADE-tekniken att låta dig applicera en enorm mängd spin på alla dina slag.

  ... Läs mer
 • Adidas
  2 489 SEK 1 449 SEK
  ... Läs mer
 • Adidas
  2 199 SEK 1 289 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Adidas
  1 599 SEK 1 119 SEK

  De här skorna från adidas är designade för att sticka ut på planen och hjälpa dig nå fram till bollen snabbare. Den stretchvävda ovandelen och det utvändiga hälclippet fixerar foten under explosiva spurtar, medan invändiga förstärkningar ger stabilitet i sidled. En Lightstrike-mellansula i låg profil och en greppande Adiwear-yttersula hjälper till med reaktionstiderna.

  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • Tid är ditt främsta vapen på padelbanan. Tjäna in den i de här lätta adidas Adizero Ubersonic 4-skorna. Den helstickade meshovandelen är ventilerande och sömlös för en bekvämt fixerad känsla när du växlar tempo. De är förstärkta på insidan för en stabil känsla genom extrema rörelser över planen. Undertill dämpar Lightstrike i låg profil för att göra dig redo i varje ögonblick.

  ... Läs mer
   
   
 • Adidas
  1 599 SEK 1 119 SEK

  Tid är ditt främsta vapen på padelbanan. Tjäna in den i de här lätta adidas Adizero Ubersonic 4-skorna. Den helstickade meshovandelen är ventilerande och sömlös för en bekvämt fixerad känsla när du växlar tempo. De är förstärkta på insidan för en stabil känsla genom extrema rörelser över planen. Undertill dämpar Lightstrike i låg profil för att göra dig redo i varje ögonblick.

  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • De här skorna från adidas är designade för att sticka ut på planen och hjälpa dig nå fram till bollen snabbare. Den stretchvävda ovandelen och det utvändiga hälclippet fixerar foten under explosiva spurtar, medan invändiga förstärkningar ger stabilitet i sidled. En Lightstrike-mellansula i låg profil och en greppande Adiwear-yttersula hjälper till med reaktionstiderna.

  ... Läs mer
 • Det intuitiva snörsystemet på de här Barricade-skorna från adidas fixerar foten genom att hålla ner plösen i neopren så att den matchar fotens form. Det utfyllande Geofit-systemet i hälen gör att skon känns som ett med foten. Undertill sitter en stötdämpad Bounce-mellansula och ett mellanfotshölje i TPU som ger komfort och stabilitet. Och den markerade adidastextloggan på insidan är inte bara snygg: den är gjord i tålig RPU för extra slitstyrka.


   

  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
 • Adidas
  1 499 SEK 1 049 SEK

  Tid är ditt främsta vapen på tennisbanan. Tjäna in den i de här lätta adidasskorna. Den vävda ovandelen med stretch ger en bekväm fixerad passform när du växlar upp och ner. Lightstrike-dämpning i lågprofil undertill ser till att du alltid är redo att reagera. 

  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
 • Adidas
  1 299 SEK 909 SEK
  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • Adidas
  1 299 SEK 909 SEK
  ... Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
   
 • Snygg, stilren ryggsäcksmodell från Adidas i svart matt vinyl material med detaljer i ljus läder. Väskan har ett stort centralt fack med ett inner fack för placering av racket. Baksidan har ett vadderat fack och på framsidan finns ytterligare en mindre ficka. Samtliga fack har dragkedja. Storlek: 29x15,5x48cm

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <