FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

4On

Visar 4 av 4
 • 4on TotalGrip Spray är en högavancerad non-slip produkt som förhindrar svett och lämnar ett maximalt grepp och friktion i våta, svettiga och varma förhållanden.

  De fina partiklarna i sprayen aktiveras med fukt, vilket i sin tur resulterar i en klibbighet som ger ett högt friktionsgrepp som optimerar kontrollen.

  Produktinformation
  Volym: 200ML

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • TotalGrip. En ”non-slip” kräm som är perfekt för dig som behöver stabilisera ditt grepp och dämpa svettningar i händerna. Krämen är tillverkad och framtagen för padel men fungerar även bra i andra sportsammanhang. TotalGrips unika egenskaper stöter bort vatten, förhindrar svett och lämnar ett maximalt grepp och friktion i våta, svettiga och varma förhållanden. TotalGrip ger dig ett bra grepp och fin kontroll så att du kan prestera på topp. Applicera en liten mängd på fingertopparna och smörj sedan in på handflatan med önskad hand. Volym: 50 ml. Ingredienser: Microcrystalline Wax, Cera Alba (NZ Beeswax), Paraffinum Liquidum, Rosin Ester, Calcium Carbonate, Magnesium Carbonate, Ethyl Alcohol.

  ... Läs mer
 • TotalDry är en produkt för dig som vill reducera handsvett och få en torr, icke-klibbig, neutral och luktfri yta på handen. TotalDry är en antiperspirant spray utan kalk som absorberas snabbt i huden och är speciellt utvecklad för spel med racketsporter.

  TotalDry är utvecklad och framtagen i Sverige i samarbete med Daniel Windahl

  Användning
  Applicera på handled, handflata och ovansida hand. Se till att försöka täcka så mycket yta som möjligt för att begränsa svettningar. Låt sedan produkten absorberas in i huden 5-10 minuter innan spel för att få maximal effekt. Återapplicera vid behov.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <