FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

VARUMÄRKEN

Visar 20 av 265
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Adidas
  4 299 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Varlion
  4 599 SEK 3 949 SEK

  Unik cool design, obeskrivlig kontroll och mästerlig precision. Hemligheten till framgång stavas Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  Den unika designen på Varlion LW Prisma Airflow W 2023 går inte att understryka nog. Racket har fyra större hål i kanterna på träffytan. Detta är givetvis inte bara för att racket ska se otroligt snyggt och exklusivt ut, utan också för att minimera luftmotståndet med upp till 10 %, vilket gör att du som spelare erhåller en ofantligt hör rackethastighet. Dessutom blir racket lättmanövrerat i de defensiva lägena, något som också underlättas av Wing Deffuser-teknologin.

  Träffytan på racket är uppbyggd med Texture Slice-teknologin, vilket innebär att du också får bra spinn i bollträffen.

  Som en kreativ kontrollspelare kommer du inte att bli besviken med ett Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 689 SEK
  ... Läs mer
 • Babolat
  3 689 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 589 SEK
  ... Läs mer
 • Sökes: ett padelracket med hög kontroll, sweetspot och precision. Finnes: Starvie Raptor Black LTD 2023!

  Det är något visst med Starvie ändå. Med en anrik historia som sträcker sig ett decennium tillbaka, har det spanska racketmärket alltid haft hög status inom den internationella padeln. Starvie tummar inte på kvalitén och gör sina racketar för hand, ett hantverk som garanterar att varje racket är skapat med hög passion och kvalité.

  Starvie Raptor Black LTD 2023 har både en mjuk kärna och ytstruktur, vilket, tillsammans med sin runda form, gör detta till ett av de absolut mest kontrollinriktade racketarna på marknaden. Den strävare ytan ger dig som spelare både spinn och precision i slagen, något som definitivt kommer göra ditt volley- och overheadspel ännu mer hotfullt.

  Rent estetiskt så leveras detta Limited Edition-racket, som namnet indikerar, i en stilren svart färg, och designen är överlag väldigt clean. Inte bara är det ett bra kontrollracket, utan det ser snyggt ut också!

  Anslut dig till Starvie-teamet redan idag med Starvie Raptor Black LTD 2023!

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 999 SEK 3 199 SEK

  Den nya Metalbone CTRL 3.2 är ett högpresterande padelracket som har alla ingredienser för att utveckla den högsta nivån. Tack vare WEIGHT & BALANCE SYSTEM-tekniken kan du anpassa ditt racket genom att lägga till upp till 12 grams vikt. SPIN BLADE-teknologin i form av en åttakantig honeycomb gör att du kan lägga mer spin i dina slag och på så så sätt få ut mer av dina slag. Ytan med Aluminiserat kolfiber gör att du får en fantastisk känsla och kraft i alla dina attackerande slag. Dess runda form gör att du kan styra spelet och ta det dit du vill.

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 599 SEK 3 099 SEK

  Ett racket som generar mycket kraft, en god portion kontroll, underlättar det känsliga handledsspelet och samtidigt är lätt i vikten. Låter det för bra för att vara sant? Då har du inte testat Wilson Bela LT V2 2023!

  Fernando Belasteguin som har dominerat världspadeln längre än någon annan, behöver knappast någon introduktion. Wilson Bela LT V2 2023 är den lättare varianten av “Belas” racket som Bela har valt som sitt vapen, vilket får ses som ett mycket gott betyg. Racket klockar in på 355 gram, vilket gör det till det perfekta valet för spelaren som sliter med handleds- och armbågsproblem, men fortsatt vill kunna få ut maximalt av sin kapacitet.

  Tack vare sin mjuka kärna bestående av EVA-skum så kommer spelaren uppleva en hög grad av kontroll och precision i försvarsspelet. Tack vare den förhållandevis lätta vikten och kolfiber-ytan, kan spelaren generera en hög svinghastighet samt att man får en explosionsartad känsla i bollträffen.

  Wilson Bela LT V2 2023 är tveklöst ett av de mest intressanta racketerna på marknaden just nu, och dess estetiska utseende med vit yta och röd kärna kan inte skojas bort. Klicka hem ditt Wilson Bela LT V2 2023 redan idag och upplev padel på ett sätt likt du aldrig gjort innan!

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 989 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Varlion
  3 599 SEK 2 899 SEK

  Bygger du ditt padelspel på mycket känsla, fina undanläggningar och imponerande vinklar? Då kommer säkerligen Varlion LW Carbon 9 Pansy Prisma 2023 vara något för dig!

  Mycket av rackets charm sitter i Varlions innovativa Prisma-ram. Denna gör att luftmotståndet minskas med cirka 10 % jämförelsevis med andra racketar, vilket är varför racket är så otroligt manövrerbart. Avancerad teknologi så som LW Shape och Gardual Hole-Tech har bidragit till rackets stora sweetspot och stabilitet.

  Varlion LW Carbon 9 Pansy Prisma 2023 är sannerligen ett racket för bolltrollaren, och dina slag kommer garanterat att minnas som höjdpunkter av både med- och motspelare!

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <