FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

VARUMÄRKEN

Visar 20 av 319
 • Varlion
  4 599 SEK 3 949 SEK

  Unik cool design, obeskrivlig kontroll och mästerlig precision. Hemligheten till framgång stavas Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  Den unika designen på Varlion LW Prisma Airflow W 2023 går inte att understryka nog. Racket har fyra större hål i kanterna på träffytan. Detta är givetvis inte bara för att racket ska se otroligt snyggt och exklusivt ut, utan också för att minimera luftmotståndet med upp till 10 %, vilket gör att du som spelare erhåller en ofantligt hör rackethastighet. Dessutom blir racket lättmanövrerat i de defensiva lägena, något som också underlättas av Wing Deffuser-teknologin.

  Träffytan på racket är uppbyggd med Texture Slice-teknologin, vilket innebär att du också får bra spinn i bollträffen.

  Som en kreativ kontrollspelare kommer du inte att bli besviken med ett Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  ... Läs mer
 • Sökes: ett padelracket med hög kontroll, sweetspot och precision. Finnes: Starvie Raptor Black LTD 2023!

  Det är något visst med Starvie ändå. Med en anrik historia som sträcker sig ett decennium tillbaka, har det spanska racketmärket alltid haft hög status inom den internationella padeln. Starvie tummar inte på kvalitén och gör sina racketar för hand, ett hantverk som garanterar att varje racket är skapat med hög passion och kvalité.

  Starvie Raptor Black LTD 2023 har både en mjuk kärna och ytstruktur, vilket, tillsammans med sin runda form, gör detta till ett av de absolut mest kontrollinriktade racketarna på marknaden. Den strävare ytan ger dig som spelare både spinn och precision i slagen, något som definitivt kommer göra ditt volley- och overheadspel ännu mer hotfullt.

  Rent estetiskt så leveras detta Limited Edition-racket, som namnet indikerar, i en stilren svart färg, och designen är överlag väldigt clean. Inte bara är det ett bra kontrollracket, utan det ser snyggt ut också!

  Anslut dig till Starvie-teamet redan idag med Starvie Raptor Black LTD 2023!

  ... Läs mer
 • Nox
  3 499 SEK 3 399 SEK

  Även till 2023 års kollektionen har Nox och Miguel Lamperti valt att fortsätta med den framgångsrika racket-serien ML10-Luxury. Båda modellerna i denna serie är utrustade med Nox avancerade anti-vibrationssystem AVS och har en struktur i träffytan för att ge bättre grepp i bollen.

  Racket kommer i en rund form med en låg balans. Detta gör ML10 Luxury till ett rack som ger dig som spelare maximal kontroll och precision i ditt spel. Den låga balansen i kombination med träffytan av 3k kolfiber och kärnan av HR3 gör racket lättare att hantera samt skapar en mer smidig känsla. Racket levereras även med Nox kända antivibration system som är utvecklat för att minska det antal vibrationer som skickas ut i armen vid bollträffen. Detta gör racket ännu mer skonsamt för armen.

  Nox modeller är installerade med smartstrap. Smartstrap är precis som det låter ett system som tagits fram för att göra det enklare för spelaren att byta ut handledsbandet på sitt padelracket efter önskemål.
   

  Samtliga racketar från Nox levereras tillsammans med en racketpåse som skyddar ditt racket under transport.

  Ram: 100% kolfiber
  Träffyta: 3k kolfiber
  Kärna: HR3

  ... Läs mer
 • Adidas
  4 499 SEK 3 199 SEK

   Klassificerar du dig som en offensiv spelare som letar efter ett fartfyllt racket, utan att tumma för mycket på kontrollen? Då borde du slänga ett getöga på Adidas Adipower Multiweight 2023!

  Trots att Adidas är en relativt ny aktör på padelmarknaden, jämfört med lite äldre spanska märken såsom Bullpadel och Starvie, har de blivit enormt uppskattade sedan sitt intåg på scenen för några år sedan. Adidas Adipower Multiweight 2023 tillhör helt klart ett av de mest populära racketerna under Adidas bälte, och man kan förstå varför. Detta diamanformade racket skriker kraft, och med en hög balanspunkt och Carbon Aluminized 15K-ytan, vågar vi garantera smashar som får dina motståndare att uppleva jordbävningsliknande nedslag inne i buren.

  Tack vare sin styva EVA High Memory-kärna, hjälper Adidas Adipower Multiweight 2023 dig också att behålla känslan och kontrollen i det defensiva spelet längre bak i banan.

  Likt övriga Adidas-racketar, är Adidas Adipower Multiweight 2023 utrustat med sitt patenterade viktsystem. Detta innebär att du kan anpassa vikten på racket som du vill, genom att skruva på/av de medskickade extravikterna. Utan vikter på väger racket mellan 345 och 360 gram, men man kan som sagt experimentera lite hur man vill tack vare denna innovativa design.

  Den offensiva spelaren blir säkerligen inte besviken med ett Adidas Adipower Multigweight 2023 i sin hand!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 199 SEK

  Letar du efter en bra kombination av kraft och kontroll? Då kan Wilson Accent LT 2023 vara något för dig!

  Accent LT 2023 är ett av de senaste tillskotten i Wilson-familjen och riktar sig främst till spelare på motionsnivå. Tack vare sin droppform och förmånliga vikt på 350 gram, är racket lättsvingat samtidigt som det generar en bra fart. Med en mjukare kärna bestående av det populära EVA-skummet, och en något hårdare yta, erbjuder Wilson Accent LT 2023 spelaren en bra kombination av både kontroll och kraft.

  Klicka hem det himmelsblåa Wilson Accent LT 2023 redan idag och ta ditt spel till nästa nivå!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 599 SEK 3 099 SEK

  Ett racket som generar mycket kraft, en god portion kontroll, underlättar det känsliga handledsspelet och samtidigt är lätt i vikten. Låter det för bra för att vara sant? Då har du inte testat Wilson Bela LT V2 2023!

  Fernando Belasteguin som har dominerat världspadeln längre än någon annan, behöver knappast någon introduktion. Wilson Bela LT V2 2023 är den lättare varianten av “Belas” racket som Bela har valt som sitt vapen, vilket får ses som ett mycket gott betyg. Racket klockar in på 355 gram, vilket gör det till det perfekta valet för spelaren som sliter med handleds- och armbågsproblem, men fortsatt vill kunna få ut maximalt av sin kapacitet.

  Tack vare sin mjuka kärna bestående av EVA-skum så kommer spelaren uppleva en hög grad av kontroll och precision i försvarsspelet. Tack vare den förhållandevis lätta vikten och kolfiber-ytan, kan spelaren generera en hög svinghastighet samt att man får en explosionsartad känsla i bollträffen.

  Wilson Bela LT V2 2023 är tveklöst ett av de mest intressanta racketerna på marknaden just nu, och dess estetiska utseende med vit yta och röd kärna kan inte skojas bort. Klicka hem ditt Wilson Bela LT V2 2023 redan idag och upplev padel på ett sätt likt du aldrig gjort innan!

  ... Läs mer
 • Adidas
  4 499 SEK 2 989 SEK

  Adipower Multiweight CTRL är en racket för den ambitiösa spelaren, som vill ha ett allsidigt redskap på banan. Den har en rund form och medelhög balans, vilket ger extra kontroll och precision för dina slag. Vikten kan justeras efter din spelstil. 

  ... Läs mer
 • starvie
  3 989 SEK 2 989 SEK

  Ett racket som lyssnar på dig som spelare, om du vill slå ett offensivt eller defensivt slag? Det låter för bra för att vara sant, med Starvie Metheora Dual 2023 gör just detta!

  Det är tack vare den innovativa kärnan Dual Core som Starvie Metheora Dual 2023 näst intill lyssnar på dig som spelare när du ska välja slag. De olika lagerna i kärnan har varierande densitet, vilket gör att du får en hög grad av känsla och komfort i dina defensiva slag, men en plötslig explosivitet och kraft när du väljer att trycka på i de mer offensiva lägena.

  Med sina rund form och medelbalans, samt en träffyta med två 3K kolfiber-lager, är racket nästan så perfekt utformat vad gäller kombinationen mellan kraft och kontroll som ett racket kan ha. Tack vare den räfflade strukturen på ytan erbjuds också mycket spin vid bollträffen.

  Starvie Metheora Dual 2023 spås bli en toppsäljare, och få spelare lär bli besvikna på detta mästerverk från Starvie!

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 949 SEK

  Nya Hack 03 är designad för de mer avancerade spelarna. Racketen har en yta beståendes av kolfibermaterialet “Tricarbon” som gör racketen ganska styv. Kärnan är av det nya MultiEva-gummit som består av olika material med olika densitet där de yttre lagret har en högre densitet och verkar vid hårdare slag för att generera mer fart och det inre lagret har en lägre densitet som verkar vid lösare slag för att skapa en bättre kontroll. Ramen har den så kallade Carbon-tube ramen som består till 100% av kolfiber. Precis som resterande toppmodeller i Bullpadels sortiment så har även Hack 03 den berömda Metalshield-ramen kombinerat med CustomWeight-systemet som ger dig möjligheten att justera racketens balans med hjälp av vikter som går att sätta både i ramen och i handtaget. Vid handtaget finner du även Vibradrive-systemet som absorberar vibrationer för att göra racketen så skonsam som möjligt. Dessutom har den det innovativa Hesacore-greppet, som minskar vibrationer samt ger dig ett lättare grepp för att minska risken för skador i handled och armbåge.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 949 SEK

  Bullpadel Vertex är en av de mest sålda racketserierna inom padel och väljs av många spelare på touren.

  2023 års modell av Vertex 03 har precis som förra året den så kallade AirReactChannel-teknologien som innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen vilket ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Den nya versionen ger en stabilare och lättare racket där man får snabbare och mer aggressiv respons i attackspelet men samtidigt bättre kontroll då man placerar bollen. Diamantformen plus den höga balansen gör Vertex 03 till en perfekt racket för den som efterfrågar fart, spinn och kontroll.

  Precis som föregångaren har Vertex 03 2023 också försetts med den populära och responsiva kolfiberytan i 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Detta har sedan toppats med den grova sandpapperytan Topspin för att ge extra spinn i bollen vid skruvade slag. Utöver det hittar man också den uppskattade Adaptia-kärnan med MultiEva som anpassar sig efter slagets styrka. Det yttre lagret har hög densitet och ger kraft vid hårda slag medan det inre lagret har en lägre densitet som förbättrar kontrollen vid mjukare slag. Helt enkelt en smart kärna.

  Årets Vertex 03 racket kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren, bland annat för att förhindra så kallad padelarmbåge.

  Precis som samtliga Bullpadels ProLine racketar är Vertex 03 utrustad med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive. Det består av ett silikonmaterial längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield.

  Om man vill kan man individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att sätta på 1 till 3 stycken Protector Custom Weight à 3 gram och/eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg på 5 eller 10 gram högre vikt än standardpluggen (köps separat). Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 999 SEK 2 899 SEK

  Den nya Metalbone CTRL 3.2 är ett högpresterande padelracket som har alla ingredienser för att utveckla den högsta nivån. Tack vare WEIGHT & BALANCE SYSTEM-tekniken kan du anpassa ditt racket genom att lägga till upp till 12 grams vikt. SPIN BLADE-teknologin i form av en åttakantig honeycomb gör att du kan lägga mer spin i dina slag och på så så sätt få ut mer av dina slag. Ytan med Aluminiserat kolfiber gör att du får en fantastisk känsla och kraft i alla dina attackerande slag. Dess runda form gör att du kan styra spelet och ta det dit du vill.

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 999 SEK 2 899 SEK

  Den nya Metalbone 3.2 är ett högpresterande padelracket som har alla ingredienser för att utveckla den högsta nivån. Tack vare WEIGHT & BALANCE SYSTEM-tekniken kan du anpassa ditt racket genom att lägga till upp till 12 grams vikt. SPIN BLADE-teknologin i form av en åttakantig honeycomb gör att du kan lägga mer spin i dina slag och förbättra känslan av bollen. Ytan med Aluminiserat Kolfiber gör att du får en fantastisk känsla och kraft i alla dina attackerande slag.

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 199 SEK 2 899 SEK

  Gör dig redo att spela bättre padel än du någonsin har gjort med Wilson Bela Elite V2 2023!

  Det finns mycket att säga om detta racket, och bara gott. Jämfört med sin storebror Bela Pro V2, har Elite-varianten en mjukare kärna vilket innebär mer kontroll för spelaren. Som namnet indikerar har Fernando “Bela” Belasteguin haft ett finger med i den påkostade utvecklingen av detta rack. Wilson ligger i framkant vad gäller teknologi inom paderacketar, och en egenskap i Wilson Bela Elite V2 2023 som ska lyftas fram är den aningen bredare sweetspoten än 2022 års modell.

  För att också få mer offensiva kvalitéer i racket, utgörs slagytan av 3K Primero Carbon Face, en kolfiberyta som garanterar spelaren mycket kraft i volley- och overheadspelet. Trots att racket är diamantformat och således på papperet ska vara mer svårspelet, upplevs det tack vare den utökade sweetspoten som relativt lättspelat. Med detta sagt är det ändock ett racket som riktar sig till den som spelar padel på regelbunden basis.

  Anslut dig till Wilson-familjen redan idag och välj Wilson Bela Elite V2 2023 som ditt vapen på padelbanan!

  ... Läs mer
 • Varlion
  3 599 SEK 2 899 SEK

  Bygger du ditt padelspel på mycket känsla, fina undanläggningar och imponerande vinklar? Då kommer säkerligen Varlion LW Carbon 9 Pansy Prisma 2023 vara något för dig!

  Mycket av rackets charm sitter i Varlions innovativa Prisma-ram. Denna gör att luftmotståndet minskas med cirka 10 % jämförelsevis med andra racketar, vilket är varför racket är så otroligt manövrerbart. Avancerad teknologi så som LW Shape och Gardual Hole-Tech har bidragit till rackets stora sweetspot och stabilitet.

  Varlion LW Carbon 9 Pansy Prisma 2023 är sannerligen ett racket för bolltrollaren, och dina slag kommer garanterat att minnas som höjdpunkter av både med- och motspelare!

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 899 SEK 2 849 SEK
  ... Läs mer
 • Wilson
  3 799 SEK 2 799 SEK

  Att ha ett likadant racket som världens största padelspelare genom alla tider kan väl inte gå fel? Tillåt oss presentera Wilson Bela Pro!

  När Wilson's Bela-serie lanserades slog det ner som en storm på padelscenen och banade vägen för hur moderna padelracketar ska vara. Wilson Bela Pro, racketvalet av Fernando “Bela” Belasteguin, är uppenbarligen racketseriens flaggskepp och har varit omåttligt populärt sedan sitt intåg på den internationella padelscenen.

  Rackets träffyta består av Premium Carbon, ett kolfibermaterial som möjliggör en snabb respons och näst intill explosiv träff vid bollkontakt. Detta är perfekt i det offensiva spelet för att överraska motståndarna med snabba projektiler som de garanterat inte är förberedda på. Även rackets kärna, konstruerat med Firm Foam Core, kommer att ge spelaren mycket kraft vilket tillsammans med träffytan levererar en fart som inte många padelracketar kan mäta sig med.

  Arrowhead-mönstret på träffytan kommer att skapa mycket friktion i bollträffen vilket innebär att du som spelare, samtidigt som slagen blir hårda, dessutom kan sätta mycket spinn på bollen.

  Wilson Bela Pro är ett racket som riktar sig till den padelspelaren som har spelat relativt länge och behärskar padelns olika slag på en något mer avancerad nivå.

  Kanske blir du den nästa Bela? En sak är säker: Wilson Bela Pro ger dig rätt förutsättningar för att bli en hotfull spelare på padelbanan!

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 999 SEK 2 799 SEK
  ... Läs mer
 • Adidas
  3 899 SEK 2 749 SEK

  ADIPOWER 3.2 är det nya kraftfulla racket i Adipower-serien som kommer hjälpa dig att vinna på banan framöver! Få en överlägsen prestanda tack vare dess yta i 15K kolfiber. Detta kombinerat med EVA High Performance gummit, ger en fantastisk kraftgenerering i alla dina slag. Med hjälp av DUAL EXOSKELETON-teknologin som täcker hela racket med kolfibrer ger det en styvhet som genererar en enorm kraft. SPIN BLADE-tekniken ger dessutom maximal spin i alla dina slag. Kolförstärkningarna som är sammanflätade genom hela strukturen tack vare STRUCTURAL REINFORCEMENT-teknologin ger ett högt motstånd mot vridning även i dina mest aggressiva slag.

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <