FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

RACKETAR

Hos Maxipadel hittar du de senaste modellerna från många varumärken som Babolat, Mystica, Adidas och Osaka. Gillar du att ”kick-smasha” ut bollen eller prioriterar du kontroll? I vårt sortiment finns padelracketar för alla kategorier spelare och åldrar. Vi har varianter för junior, nybörjare, motionär såväl som för medelgoda och avancerade spelare för både herr och dam.

Läs mer +
Visar 20 av 65
 • Varlion
  4 599 SEK 3 949 SEK

  Unik cool design, obeskrivlig kontroll och mästerlig precision. Hemligheten till framgång stavas Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  Den unika designen på Varlion LW Prisma Airflow W 2023 går inte att understryka nog. Racket har fyra större hål i kanterna på träffytan. Detta är givetvis inte bara för att racket ska se otroligt snyggt och exklusivt ut, utan också för att minimera luftmotståndet med upp till 10 %, vilket gör att du som spelare erhåller en ofantligt hör rackethastighet. Dessutom blir racket lättmanövrerat i de defensiva lägena, något som också underlättas av Wing Deffuser-teknologin.

  Träffytan på racket är uppbyggd med Texture Slice-teknologin, vilket innebär att du också får bra spinn i bollträffen.

  Som en kreativ kontrollspelare kommer du inte att bli besviken med ett Varlion LW Prisma Airflow W 2023!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 879 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 689 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 589 SEK
  ... Läs mer
 • Babolat
  3 499 SEK

  På jakt efter ett lättare racket som tillåter dig komma upp i en hög rackethastighet, och samtidigt få bra kraft med hjälp av en hårdare yta? Då är Babolat Viper Air 2023 racket för dig!

  Babolat Viper Air 2023 upplevs som mycket lättare än vad sina 355 gram indikerar. Då racket är så pass lättsvingat, hjälper det dig att komma upp i hög acceleration vid de offensiva slagen. Även i de defensiva lägena hjälper den lätta vikten dig att gräva dig ur tuffa situationer.

  Rackets träffyta utgörs av 16K karbon, vilket gör racket relativt hårt; perfekt för spelaren som gillar att få ut mycket kraft i sina hårda slag. Till skillnad från sin storebror Viper Technical, så är Viper Air droppformat, vilket innebär en något större Sweetspot.

  Babolat har levererat starka och uppskattade produkter inom racketvärlden i decennier, och Viper Air 2023 är definitivt en av toppsäljarna från den franska racketjätten!

  ... Läs mer
 • Sökes: ett padelracket med hög kontroll, sweetspot och precision. Finnes: Starvie Raptor Black LTD 2023!

  Det är något visst med Starvie ändå. Med en anrik historia som sträcker sig ett decennium tillbaka, har det spanska racketmärket alltid haft hög status inom den internationella padeln. Starvie tummar inte på kvalitén och gör sina racketar för hand, ett hantverk som garanterar att varje racket är skapat med hög passion och kvalité.

  Starvie Raptor Black LTD 2023 har både en mjuk kärna och ytstruktur, vilket, tillsammans med sin runda form, gör detta till ett av de absolut mest kontrollinriktade racketarna på marknaden. Den strävare ytan ger dig som spelare både spinn och precision i slagen, något som definitivt kommer göra ditt volley- och overheadspel ännu mer hotfullt.

  Rent estetiskt så leveras detta Limited Edition-racket, som namnet indikerar, i en stilren svart färg, och designen är överlag väldigt clean. Inte bara är det ett bra kontrollracket, utan det ser snyggt ut också!

  Anslut dig till Starvie-teamet redan idag med Starvie Raptor Black LTD 2023!

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 489 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Adidas
  4 499 SEK 3 199 SEK

   Klassificerar du dig som en offensiv spelare som letar efter ett fartfyllt racket, utan att tumma för mycket på kontrollen? Då borde du slänga ett getöga på Adidas Adipower Multiweight 2023!

  Trots att Adidas är en relativt ny aktör på padelmarknaden, jämfört med lite äldre spanska märken såsom Bullpadel och Starvie, har de blivit enormt uppskattade sedan sitt intåg på scenen för några år sedan. Adidas Adipower Multiweight 2023 tillhör helt klart ett av de mest populära racketerna under Adidas bälte, och man kan förstå varför. Detta diamanformade racket skriker kraft, och med en hög balanspunkt och Carbon Aluminized 15K-ytan, vågar vi garantera smashar som får dina motståndare att uppleva jordbävningsliknande nedslag inne i buren.

  Tack vare sin styva EVA High Memory-kärna, hjälper Adidas Adipower Multiweight 2023 dig också att behålla känslan och kontrollen i det defensiva spelet längre bak i banan.

  Likt övriga Adidas-racketar, är Adidas Adipower Multiweight 2023 utrustat med sitt patenterade viktsystem. Detta innebär att du kan anpassa vikten på racket som du vill, genom att skruva på/av de medskickade extravikterna. Utan vikter på väger racket mellan 345 och 360 gram, men man kan som sagt experimentera lite hur man vill tack vare denna innovativa design.

  Den offensiva spelaren blir säkerligen inte besviken med ett Adidas Adipower Multigweight 2023 i sin hand!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 199 SEK

  Letar du efter en bra kombination av kraft och kontroll? Då kan Wilson Accent LT 2023 vara något för dig!

  Accent LT 2023 är ett av de senaste tillskotten i Wilson-familjen och riktar sig främst till spelare på motionsnivå. Tack vare sin droppform och förmånliga vikt på 350 gram, är racket lättsvingat samtidigt som det generar en bra fart. Med en mjukare kärna bestående av det populära EVA-skummet, och en något hårdare yta, erbjuder Wilson Accent LT 2023 spelaren en bra kombination av både kontroll och kraft.

  Klicka hem det himmelsblåa Wilson Accent LT 2023 redan idag och ta ditt spel till nästa nivå!

  ... Läs mer
 • Wilson
  3 599 SEK 3 099 SEK

  Ett racket som generar mycket kraft, en god portion kontroll, underlättar det känsliga handledsspelet och samtidigt är lätt i vikten. Låter det för bra för att vara sant? Då har du inte testat Wilson Bela LT V2 2023!

  Fernando Belasteguin som har dominerat världspadeln längre än någon annan, behöver knappast någon introduktion. Wilson Bela LT V2 2023 är den lättare varianten av “Belas” racket som Bela har valt som sitt vapen, vilket får ses som ett mycket gott betyg. Racket klockar in på 355 gram, vilket gör det till det perfekta valet för spelaren som sliter med handleds- och armbågsproblem, men fortsatt vill kunna få ut maximalt av sin kapacitet.

  Tack vare sin mjuka kärna bestående av EVA-skum så kommer spelaren uppleva en hög grad av kontroll och precision i försvarsspelet. Tack vare den förhållandevis lätta vikten och kolfiber-ytan, kan spelaren generera en hög svinghastighet samt att man får en explosionsartad känsla i bollträffen.

  Wilson Bela LT V2 2023 är tveklöst ett av de mest intressanta racketerna på marknaden just nu, och dess estetiska utseende med vit yta och röd kärna kan inte skojas bort. Klicka hem ditt Wilson Bela LT V2 2023 redan idag och upplev padel på ett sätt likt du aldrig gjort innan!

  ... Läs mer
 • Adidas
  4 499 SEK 2 989 SEK

  Adipower Multiweight CTRL är en racket för den ambitiösa spelaren, som vill ha ett allsidigt redskap på banan. Den har en rund form och medelhög balans, vilket ger extra kontroll och precision för dina slag. Vikten kan justeras efter din spelstil. 

  ... Läs mer
 • starvie
  3 989 SEK 2 989 SEK

  Ett racket som lyssnar på dig som spelare, om du vill slå ett offensivt eller defensivt slag? Det låter för bra för att vara sant, med Starvie Metheora Dual 2023 gör just detta!

  Det är tack vare den innovativa kärnan Dual Core som Starvie Metheora Dual 2023 näst intill lyssnar på dig som spelare när du ska välja slag. De olika lagerna i kärnan har varierande densitet, vilket gör att du får en hög grad av känsla och komfort i dina defensiva slag, men en plötslig explosivitet och kraft när du väljer att trycka på i de mer offensiva lägena.

  Med sina rund form och medelbalans, samt en träffyta med två 3K kolfiber-lager, är racket nästan så perfekt utformat vad gäller kombinationen mellan kraft och kontroll som ett racket kan ha. Tack vare den räfflade strukturen på ytan erbjuds också mycket spin vid bollträffen.

  Starvie Metheora Dual 2023 spås bli en toppsäljare, och få spelare lär bli besvikna på detta mästerverk från Starvie!

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 989 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
< <