FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

RACKETAR

Hos Maxipadel hittar du de senaste modellerna från många varumärken som Babolat, Mystica, Adidas och Osaka. Gillar du att ”kick-smasha” ut bollen eller prioriterar du kontroll? I vårt sortiment finns padelracketar för alla kategorier spelare och åldrar. Vi har varianter för junior, nybörjare, motionär såväl som för medelgoda och avancerade spelare för både herr och dam.

Läs mer +
Visar 20 av 64
 • ... Läs mer
 • Prince
  3 299 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Wilson
  3 799 SEK 3 049 SEK
  ... Läs mer
 • Osaka
  3 849 SEK 2 999 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 999 SEK
  ... Läs mer
 • Salming
  2 849 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK 2 649 SEK
  ... Läs mer
 • Nox AT10 Genius 18k 2022 är en vidareutveckling av modellen som självaste Augustin Tapia använde sig av på WPT under 2021 (AT10 genius). 2022 års modell är byggt på samma form, samma kärna (HR3) samt struktur som 2021 års modell. Det som däremot skiljer dessa racketar åt är materialet i träffytan. Denna modell är gjord med kolfiber-materialet 18k som är ett något styvare material än förra årets modell som var utrustad med materialet 12k kolfiber. Denna modell har fortfarande kvar den inverterade V-bryggan mellan handtag och träffyta, vilket ytterligare förbättrar kontrollen och precisionen i racketen. Racketen har även det avancerade antivibrationssystemet AVS integrerat vilket minskar vibrationerna som uppstår vid bollträffen och därför blir skonsammare mot armbåge och underarm.

  Till skillnad från vissa andra varumärken så spelar Noxs proffs-team på omodifierade racketar direkt från Noxs vanliga kollektion. Du kan därför uppleva samma känsla på banan som Agustín Tapia gör under en WPT-match.

  Till 2022 har Nox även utvecklat något dem kallar för "smartstrap" som dem installerat på utvalda racketmodeller. Smartstrap är precis som det låter ett system som tagits fram för att göra det enklare för spelaren att byta ut handledsbandet på sitt padelracket efter önskemål.  

  ... Läs mer
 • Siux
  3 699 SEK 2 599 SEK

  Siux Trilogy Hybrid gör det enkelt att sätta hög fart på bollen tack vare dess 3k kolfiberyta. Även ramen består av kolfiber vilket stärker hållbarheten samt kraften vid varje slag. 

  I kärnan har man använt ett så kallat PentaCore-system samt kevlar, som tar bort vibrationerna och ger dig bättre komfort i ditt spel. Den kommer också med en inbyggd antivibrator , perfekt för att minska axel- och armbågsskador.

  ... Läs mer
 • Nox
  3 089 SEK 2 599 SEK
  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK 2 549 SEK

  BULLPADEL VERTEX 03 CONTROL i 2022 års version har precis som förra året en aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjärtat, AIR REACT CHANNEL, som ger en struktur som är styvare och lättare och som resulterar i högre kraft, hastighet och respons. 

  VERTEX är sedan många år tillbaka den mest sålda toppracketeten i Sverige. VERTEX 03 CONTROL är har blivit en storsäljare tack vare den runda racketformen som lämpar sig för flertalet spelare. VERTEX 03 CONTROL har en utformning som lämpar sig väl för spelare som söker en bra balans mellan kontroll och fart. 

  Racketen har ett ytskikt av kolfiber 12K som är snabbare och mer responsivt än det vanliga 3K. Racketen har ett sandpappersliknande ytskikt TOPSPIN som gör att det greppar tag i bollen vid slicade slag. 

  Skumgummikärnan består av ADAPTIA som är av typen MULTIEVA som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen.

  Spelaren kan individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att kunna sätta på 1-3 st tyngder PROTECTOR CUSTOM WEIGHT à 3 gram och GRIP CUSTOM WEIGHT som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt.

  VERTEX 03 CONTROL kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som eventuellt kan ge upphov till "padelarmbåge".

  Precis som samtliga BULLPADELS PRO LINE-racketar är VERTEX 3 CONTROL utrustat med vibrationsdämpningssystemet VIBRADRIVE som består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet METALSHIELD gjort av lättviktsaluminium.

  Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Till racketen medföljer ett racketfodral med termostoppning för att skydda racketen mot temperaturskillnader.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK 2 419 SEK

  Hack 03 2022

  Nya Hack 03 är designad för de mer avancerade spelarna. Racketen har en yta beståendes av kolfibermaterialet “Tricarbon” som gör racketen ganska styv. Kärnan är av det nya MultiEva-gummit som består av olika material med olika densitet där de yttre lagret har en högre densitet och verkar vid hårdare slag för att generera mer fart och det inre lagret har en lägre densitet som verkar vid lösare slag för att skapa en bättre kontroll. Ramen har den så kallade Carbon-tube ramen som består till 100% av kolfiber. Precis som resterande toppmodeller i Bullpadels sortiment så har även Hack 03 den berömda Metalshield-ramen kombinerat med CustomWeight-systemet som ger dig möjligheten att justera racketens balans med hjälp av vikter som går att sätta både i ramen och i handtaget. Vid handtaget finner du även Vibradrive-systemet som absorberar vibrationer för att göra racketen så skonsam som möjligt. Dessutom har den det innovativa Hesacore-greppet, som minskar vibrationer samt ger dig ett lättare grepp för att minska risken för skador i handled och armbåge.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK 2 389 SEK

  Bullpadel Vertex är en av de mest sålda racketserierna inom padel och väljs av många spelare på touren.

  2022 års modell av Vertex 03 har precis som förra året den så kallade AirReactChannel-teknologien som innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen vilket ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Den nya versionen ger en stabilare och lättare racket där man får snabbare och mer aggressiv respons i attackspelet men samtidigt bättre kontroll då man placerar bollen. Diamantformen plus den höga balansen gör Vertex 03 till en perfekt racket för den som efterfrågar fart, spinn och kontroll.

  Precis som föregångaren har Vertex 03 2022 också försetts med den populära och responsiva kolfiberytan i 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Detta har sedan toppats med den grova sandpapperytan Topspin för att ge extra spinn i bollen vid skruvade slag. Utöver det hittar man också den uppskattade Adaptia-kärnan med MultiEva som anpassar sig efter slagets styrka. Det yttre lagret har hög densitet och ger kraft vid hårda slag medan det inre lagret har en lägre densitet som förbättrar kontrollen vid mjukare slag. Helt enkelt en smart kärna.

  Årets Vertex 03 racket kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren, bland annat för att förhindra så kallad padelarmbåge.

  Precis som samtliga Bullpadels ProLine racketar är Vertex 03 utrustad med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive. Det består av ett silikonmaterial längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield.

  Om man vill kan man individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att sätta på 1 till 3 stycken Protector Custom Weight à 3 gram och/eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg på 5 eller 10 gram högre vikt än standardpluggen (köps separat). Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

  ... Läs mer
 • Wilson
  2 389 SEK
  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Adidas
  3 989 SEK 2 299 SEK

  Adidas Metalbone CTRL 2021. En premiumracket som har den senaste teknologin för att ge spelaren maximal kontroll och bra fart. Racketen har en stor sweetspot vilket ger bra kontroll och känsla. Medelbalansen i racketen gör att du får mer fart i det offensiva spelet. Racketen har justerbara vikter om totalt 12 gram. Vikterna väger 1.0 respektive 2.5 gram var och det sitter 3 vikter på vardera sida av rackethalsen, som enkelt kan skruvas ur för att anpassa vikt och balans efter spelstil.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Babolat
  3 189 SEK 2 289 SEK

  NYHET! Varje racket är designad med Smoke Effect vilket gör varje racket helt unikt! Ett sepciellt steg i tillverkningen där ramen på racket ges ett speciellt mönster får varje racket en helt egen design vilket innebär att inget racket är det andra likt.

  Viper Air är utvecklad för smidiga spelare som kräver ett racket som följer deras kvicka rörelser. Ett unikt utformat rackethuvud med slimmad design tillsammans med en lättare vikt resulterar i ett otroligt snabbt racket. Denna modell erbjuder en explosiv fart med extrem styrförmåga för ett snabbt offensivt spel.

  X-EVA

  Viper Air har en kärna uppbyggd av Babolats X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag.

  16K

  100% karbon-träffyta bestående av 16K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch.

  3D+

  Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger maximalt grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren.

  VibraSorb

  Med Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge.

  HPS

  Likt tidigare modeller från Babolat är Viper Air designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

   

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 989 SEK 2 239 SEK

  Metalbone Hard 3.1!

  Få den ultimata padel upplevelsen med denna fartfyllda racket från Adidas. Metalbone Hard 3.1 är en diamantformad racket, dvs en racket med en lite mindre sweetspot som sitter högre upp i träffytan. Detta genererar maximal fart och kraft vid bra träffar vilket passar perfekt för dig som vill kunna trycka på för att avgöra fler bollar. Racketens yta är tillverkad i kolfiber kombinerat med aluminium samt utvecklad med den så kallade Octogonal Spin Blade teknologin för att ge extra bra bett i bollen. Till skillnad från Metalbone 3.0 så är Metalbone Hard 3.1 tillverkad med en hårdare kärna för att ge ytterligare fart och explosivitet vid hårdare slag. Vid racketens hals finner du även 12 gram fördelat på 6 vikter som du kan montera loss för att justera balansen och få den balans som passar dig bäst. 

  ... Läs mer
< <