FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

Babolat

Visar 2 av 2
 • Babolat
  3 499 SEK

  På jakt efter ett lättare racket som tillåter dig komma upp i en hög rackethastighet, och samtidigt få bra kraft med hjälp av en hårdare yta? Då är Babolat Viper Air 2023 racket för dig!

  Babolat Viper Air 2023 upplevs som mycket lättare än vad sina 355 gram indikerar. Då racket är så pass lättsvingat, hjälper det dig att komma upp i hög acceleration vid de offensiva slagen. Även i de defensiva lägena hjälper den lätta vikten dig att gräva dig ur tuffa situationer.

  Rackets träffyta utgörs av 16K karbon, vilket gör racket relativt hårt; perfekt för spelaren som gillar att få ut mycket kraft i sina hårda slag. Till skillnad från sin storebror Viper Technical, så är Viper Air droppformat, vilket innebär en något större Sweetspot.

  Babolat har levererat starka och uppskattade produkter inom racketvärlden i decennier, och Viper Air 2023 är definitivt en av toppsäljarna från den franska racketjätten!

  ... Läs mer
 • Babolat
  3 495 SEK 2 789 SEK

  Snackar vi ikoniska padelracketar, så är det näst intill omöjligt att inte nämna Babolat Viper Technical 2023!

  Babolat Viper Technical 2023 är i allra högsta grad ett racket för den offensiva spelaren som har en god mängd timmar på padelbanan i bagaget. Ett diamanformat, topptungt och styvt racket som levererar en fart som inte många andra racketar på marknaden kan matcha. Babolats X-EVA Technology är kanske den största faktorn som bidrar till den explosiva kraften. Två yttre styva lager är vad som skapar farten, medan det inre något mjukare lagret också erbjuder spelaren en viss kontroll.

  Träffytan består av 12K kolfiber, vilket minst sagt är hårt. Det är också detta som skapar den katapultliknande effekten vid bollträffen och som gör att nedslaget i mattan bäst liknas med en åskknall.

  Träffytans sandpapperliknande räffling ska givetvis också nämnas. Som att inte omätbar kraft vore nog, finns dessutom goda förutsättningar för att sätta mycket skruv på bollen, något som garanterat kommer irritera dina motståndare.

  En sak är säker: du kommer inte att sakna några offensiva kvalitéer med ett Babolat Viper Technical 2023!

  ... Läs mer
FILTER

Aktiva filter

Inga aktiva filter
< <