FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

RACKETAR

Hos Maxipadel hittar du de senaste modellerna från många varumärken som Babolat, Mystica, Adidas och Osaka. Gillar du att ”kick-smasha” ut bollen eller prioriterar du kontroll? I vårt sortiment finns padelracketar för alla kategorier spelare och åldrar. Vi har varianter för junior, nybörjare, motionär såväl som för medelgoda och avancerade spelare för både herr och dam.

Läs mer +
Visar 20 av 77
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK

  Hack 03 2022

  Nya Hack 03 är designad för de mer avancerade spelarna. Racketen har en yta beståendes av kolfibermaterialet “Tricarbon” som gör racketen ganska styv. Kärnan är av det nya MultiEva-gummit som består av olika material med olika densitet där de yttre lagret har en högre densitet och verkar vid hårdare slag för att generera mer fart och det inre lagret har en lägre densitet som verkar vid lösare slag för att skapa en bättre kontroll. Ramen har den så kallade Carbon-tube ramen som består till 100% av kolfiber. Precis som resterande toppmodeller i Bullpadels sortiment så har även Hack 03 den berömda Metalshield-ramen kombinerat med CustomWeight-systemet som ger dig möjligheten att justera racketens balans med hjälp av vikter som går att sätta både i ramen och i handtaget. Vid handtaget finner du även Vibradrive-systemet som absorberar vibrationer för att göra racketen så skonsam som möjligt. Dessutom har den det innovativa Hesacore-greppet, som minskar vibrationer samt ger dig ett lättare grepp för att minska risken för skador i handled och armbåge.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK 3 419 SEK

  BULLPADEL VERTEX 03 CONTROL i 2022 års version har precis som förra året en aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjärtat, AIR REACT CHANNEL, som ger en struktur som är styvare och lättare och som resulterar i högre kraft, hastighet och respons. 

  VERTEX är sedan många år tillbaka den mest sålda toppracketeten i Sverige. VERTEX 03 CONTROL är har blivit en storsäljare tack vare den runda racketformen som lämpar sig för flertalet spelare. VERTEX 03 CONTROL har en utformning som lämpar sig väl för spelare som söker en bra balans mellan kontroll och fart. 

  Racketen har ett ytskikt av kolfiber 12K som är snabbare och mer responsivt än det vanliga 3K. Racketen har ett sandpappersliknande ytskikt TOPSPIN som gör att det greppar tag i bollen vid slicade slag. 

  Skumgummikärnan består av ADAPTIA som är av typen MULTIEVA som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen.

  Spelaren kan individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att kunna sätta på 1-3 st tyngder PROTECTOR CUSTOM WEIGHT à 3 gram och GRIP CUSTOM WEIGHT som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt.

  VERTEX 03 CONTROL kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som eventuellt kan ge upphov till "padelarmbåge".

  Precis som samtliga BULLPADELS PRO LINE-racketar är VERTEX 3 CONTROL utrustat med vibrationsdämpningssystemet VIBRADRIVE som består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet METALSHIELD gjort av lättviktsaluminium.

  Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Till racketen medföljer ett racketfodral med termostoppning för att skydda racketen mot temperaturskillnader.

  ... Läs mer
 • Nox AT10 Genius 18k 2022 är en vidareutveckling av modellen som självaste Augustin Tapia använde sig av på WPT under 2021 (AT10 genius). 2022 års modell är byggt på samma form, samma kärna (HR3) samt struktur som 2021 års modell. Det som däremot skiljer dessa racketar åt är materialet i träffytan. Denna modell är gjord med kolfiber-materialet 18k som är ett något styvare material än förra årets modell som var utrustad med materialet 12k kolfiber. Denna modell har fortfarande kvar den inverterade V-bryggan mellan handtag och träffyta, vilket ytterligare förbättrar kontrollen och precisionen i racketen. Racketen har även det avancerade antivibrationssystemet AVS integrerat vilket minskar vibrationerna som uppstår vid bollträffen och därför blir skonsammare mot armbåge och underarm.

  Till skillnad från vissa andra varumärken så spelar Noxs proffs-team på omodifierade racketar direkt från Noxs vanliga kollektion. Du kan därför uppleva samma känsla på banan som Agustín Tapia gör under en WPT-match.

  Till 2022 har Nox även utvecklat något dem kallar för "smartstrap" som dem installerat på utvalda racketmodeller. Smartstrap är precis som det låter ett system som tagits fram för att göra det enklare för spelaren att byta ut handledsbandet på sitt padelracket efter önskemål.  

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • AT10 Genius Arena 2022 är Agustin Tapías nya vapen på World Padel Tour. 2022 års modell är byggt på samma form,  med samma kärna (HR3) och träffyta som 2021 års modell. Till i år har man däremot valt att ändra designen på racket enligt bilderna. Årets modell har fortfarande kvar en träffyta i 12k kolfiber och den inverterade V-bryggan mellan handtag och träffyta, vilket ytterligare förbättrar kontrollen och precisionen i racketen. Racketen har även det avancerade antivibrationssystemet AVS integrerat vilket minskar vibrationerna som uppstår vid bollträffen och därför blir skonsammare mot armbåge och underarm.

  Till skillnad från vissa andra varumärken så spelar Nox proffs-team på omodifierade racketar direkt från Nox vanliga kollektion. Du kan därför uppleva samma känsla på banan som Agustín Tapia gör under en WPT-match.

  Till 2022 har Nox även utvecklat något dem kallar för "smartstrap" som dem installerat på utvalda racketmodeller. Smartstrap är precis som det låter ett system som tagits fram för att göra det enklare för spelaren att byta ut handledsbandet på sitt padelracket efter önskemål.  

  ... Läs mer
 • Till 2022 års kollektion har Nox och Miguel Lamperti valt att fortsätta med den framgångsrika racket-serien ML10-Luxury. Båda modellerna i denna serie är utrustade med Nox avancerade anti-vibrationssystem AVS och har en struktur i träffytan för att ge bättre grepp i bollen.

  ML10 Luxury är ett helt nytt racket för detta år. Det kommer i en liknande design som det välkända och populära padelracket Nox ML10 pro cup.  

  Racket kommer i en rund form med en låg balans. Detta gör ML10 Luxury till ett rack som ger dig som spelare maximal kontroll och precision i ditt spel. Den låga balansen i kombination med träffytan av 3k glasfiber och kärnan av HR3 gör racket lättare att hantera samt skapar en mer smidig känsla. Racket levereras även med Nox kända antivibration system som är utvecklat för att minska det antal vibrationer som skickas ut i armen vid bollträffen. Detta gör racket ännu mer skonsamt för armen.

  Till 2022 har Nox även utvecklat något dem kallar för "smartstrap" som dem installerat på utvalda racketmodeller. Smartstrap är precis som det låter ett system som tagits fram för att göra det enklare för spelaren att byta ut handledsbandet på sitt padelracket efter önskemål. 

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • Adidas
  3 989 SEK 2 999 SEK

  Metalbone Hard 3.1!

  Få den ultimata padel upplevelsen med denna fartfyllda racket från Adidas. Metalbone Hard 3.1 är en diamantformad racket, dvs en racket med en lite mindre sweetspot som sitter högre upp i träffytan. Detta genererar maximal fart och kraft vid bra träffar vilket passar perfekt för dig som vill kunna trycka på för att avgöra fler bollar. Racketens yta är tillverkad i kolfiber kombinerat med aluminium samt utvecklad med den så kallade Octogonal Spin Blade teknologin för att ge extra bra bett i bollen. Till skillnad från Metalbone 3.0 så är Metalbone Hard 3.1 tillverkad med en hårdare kärna för att ge ytterligare fart och explosivitet vid hårdare slag. Vid racketens hals finner du även 12 gram fördelat på 6 vikter som du kan montera loss för att justera balansen och få den balans som passar dig bäst. 

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 989 SEK 2 999 SEK

  Adidas Metalbone CTRL 2021. En premiumracket som har den senaste teknologin för att ge spelaren maximal kontroll och bra fart. Racketen har en stor sweetspot vilket ger bra kontroll och känsla. Medelbalansen i racketen gör att du får mer fart i det offensiva spelet. Racketen har justerbara vikter om totalt 12 gram. Vikterna väger 1.0 respektive 2.5 gram var och det sitter 3 vikter på vardera sida av rackethalsen, som enkelt kan skruvas ur för att anpassa vikt och balans efter spelstil.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  3 799 SEK 2 949 SEK

  Bullpadel Vertex är en av de mest sålda racketserierna inom padel och väljs av många spelare på touren.

  2022 års modell av Vertex 03 har precis som förra året den så kallade AirReactChannel-teknologien som innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen vilket ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Den nya versionen ger en stabilare och lättare racket där man får snabbare och mer aggressiv respons i attackspelet men samtidigt bättre kontroll då man placerar bollen. Diamantformen plus den höga balansen gör Vertex 03 till en perfekt racket för den som efterfrågar fart, spinn och kontroll.

  Precis som föregångaren har Vertex 03 2022 också försetts med den populära och responsiva kolfiberytan i 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Detta har sedan toppats med den grova sandpapperytan Topspin för att ge extra spinn i bollen vid skruvade slag. Utöver det hittar man också den uppskattade Adaptia-kärnan med MultiEva som anpassar sig efter slagets styrka. Det yttre lagret har hög densitet och ger kraft vid hårda slag medan det inre lagret har en lägre densitet som förbättrar kontrollen vid mjukare slag. Helt enkelt en smart kärna.

  Årets Vertex 03 racket kommer färdigmonterad med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren, bland annat för att förhindra så kallad padelarmbåge.

  Precis som samtliga Bullpadels ProLine racketar är Vertex 03 utrustad med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive. Det består av ett silikonmaterial längs hela handtaget. För att skydda racketen mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield.

  Om man vill kan man individuellt anpassa racketens vikt och balans genom att sätta på 1 till 3 stycken Protector Custom Weight à 3 gram och/eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg på 5 eller 10 gram högre vikt än standardpluggen (köps separat). Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

  ... Läs mer
 • Adidas
  3 699 SEK 2 899 SEK

  Adipower Light 3.1 har en mjuk och skön känsla tack vare dess EVA Soft Energy-kärna, detta utan att kompromissa det minsta med komfort och fart.

  En kraftfull racket med mycket kontroll. Med denna racket får du möjlighet att utnyttja farten på banan både i det offensiva och defensiva spelet. Ytskiktet är tillverkat av kolfiber och aluminiumfiber. I kombination med den medelhårda kärnan får du maximalt med tryck i slagen. 

  Racketen har en central sweetspot för optimal kontroll och är dessutom väldigt lätt att hantera tack vare den låga vikten. Den integrerade 3D-strukturen i ytan ger också fina spinnmöjligheter.

  ... Läs mer
 • Salming
  2 849 SEK
  ... Läs mer
 • Siux
  3 699 SEK 2 699 SEK

  Siux Trilogy Hybrid gör det enkelt att sätta hög fart på bollen tack vare dess 3k kolfiberyta. Även ramen består av kolfiber vilket stärker hållbarheten samt kraften vid varje slag. 

  I kärnan har man använt ett så kallat PentaCore-system samt kevlar, som tar bort vibrationerna och ger dig bättre komfort i ditt spel. Den kommer också med en inbyggd antivibrator , perfekt för att minska axel- och armbågsskador.

  ... Läs mer
 • starvie
  3 389 SEK 2 689 SEK

  Starvie Raptor Evolution 2022 är det perfekta valet för spelaren som vill ha en racket med både fart och kontroll. Tack vare den mjuka kärnan kombinerat med en yta i 3k kolfiber så blir det lätt att sätta fart på bollen. Den runda formen ger dig en stor sweetspot för att alltid hitta träffen även i de tuffaste stunderna. På racketens yta finner vi även den så kallade “Full Plane-Effekten”, det vill säga en räfflad yta för att generera mer skruv i alla slag. 

  ... Läs mer
 • RS
  2 999 SEK 2 649 SEK

  Simon Vasquez favorit och en utav RS absoluta toppracketar. Racketen har ett grepp som är förlängt med 1 cm vilket ger en bättre räckvidd och mer fart i over head spelet. Passar utmärkt för spelaren som ibland slår vissa backhands med två händer, exempelvis returerna. Ramen har en hexagonprofil som kallas “Dynamic Hex” och som ökar hanterbarheten av racketen. Axis Force stabilisatorn i racketens hals ger ramen en överlägsen stabilitet och minskar vibrationerna vid bollträff. Kärnan i racketen består av ett adaptivt EVA material som ökar sweetspoten och kompenserar för mindre bra bollträffar, även utanför racketens center. ”Power Holes” där de minsta hålen är placerade närmast mitten av träffytan medans hålen närmare ramen är något större ger racketen en bättre stabilitet samt ytterligare ökar racketens sweetspot. Ytan på racket är gjort av högkvalitativt aluminiserat 12k kolfiber tillsammans med 3D RS logos för bättre grepp och spin.

  ... Läs mer
 • Bullpadel
  2 599 SEK

  Vertex 03 Comfort är en racket för dig som vill ha fart och kraft men samtidigt behålla en mjukare känsla. Racketen innehåller det nya Air ReactChannel-systemet, som består av en aerodynamisk ram, vilket skapar en fastare, smidigare och lättare känsla. Dess yttre skikt består av Fibrix hybridfiber, dess inre kärna består av nya MultiEva som består av 2 olika eva-densiteter och ramen består av100 % kolfiber (CarbonTube). Den har även "Metalshield" aluminiumskydd på ramen.

  ... Läs mer
 • Black Crown
  3 399 SEK 2 549 SEK
  ... Läs mer
 • Babolat
  3 189 SEK 2 499 SEK

  NYHET! Varje racket är designad med Smoke Effect vilket gör varje racket helt unikt! Ett sepciellt steg i tillverkningen där ramen på racket ges ett speciellt mönster får varje racket en helt egen design vilket innebär att inget racket är det andra likt.

  Att utnyttja motståndarens fart är Viper Counters signum. Med detta racket har spelaren de bästa förutsättningarna för att stå emot fiendens hårda slag och istället kan kontra med explosiva smashar. Den unika formen ger en stabil racket med centrerad sweetspot och tillsammans med en topptung balans blir attackslagen extra kraftfulla.

  X-Eva

  Viper Counter har en kärna uppbyggd av Babolats X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag.

  3K

  100% karbon-träffyta bestående av 3K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch.

  3D+

  Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger maximalt grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren.

  VibraSorb

  Med Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge.

  HPS

  Likt tidigare modeller från Babolat är Viper Counter designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

   

  ... Läs mer
< <