FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

OM OSS.

 

I september 2020 grundade vi, Johan Österman och Kristian Strande, Maxipadel. Två entreprenörer som har varit i sportbranschen i 25 år och tidigare delägare till varumärkena Unihoc och Zone. 

Under våren 2020 växte idén fram om att nischa oss inom padelsporten. Vi såg att det fanns ett behov av en renodlad fysisk padelbutik i Göteborgsområdet och den 24 oktober 2020 slog vi upp portarna till vår butik på Norra Ågatan 32 i Mölndal. I augusti 2022 flyttade vi butiken till Möbelgatan 10 i Rävekärr, Mölndal, i samma lokal som Maxipadel Arena för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service genom att ha både butik och padelhall under samma tak.

Visionen är en butik där du som padelspelare får vägledning, hjälp och service med allt som hör till padelspelandet. Vi vill bygga en relation med dig som kund och byta erfarenheter för att vi ska kunna bli en ännu bättre padelbutik och möta dina behov. 

Ett led i detta arbete handlar om att guida dig i ditt val att välja rätt racket. Hos oss kan du få hjälp och service med det och även provspela en eller flera racketar innan du gör ditt val. Du kan provspela och hyra upp till två eller tre racketar per tillfälle för endast 50 kr. Denna summa dras sedan av om du väljer att köpa en racket efter hyrperioden. 

I juli 2023 lämnade Kristian verksamheten för nya utmaningar. Jag driver nu vidare både butiken och padelhallen. Min ambition är att ge dig som kund ett personligt bemötande och inspiration till ditt framtida padelspelande.

Vi ses i butiken!

Hälsningar Johan

 
Johan Österman, grundare 

 

Adress
Maxipadel Sweden AB
Möbelgatan 10
431 33 Mölndal

E-post, tel nr
info@maxipadel.se
031-18 30 02

Karta, öppettider >

< <