FRI FRAKT FRÅN 499 kr
Visa ikon

BOLLAR

En fräsch padelboll är en viktig komponent i en match. I Maxipadels sortiment finns padelbollar från många olika varumärken och med olika egenskaper, vissa varianter är lite mjukare och långsammare medan andra är hårdare och snabbare.

Läs mer +
Visar 9 av 9
 • Head Padel Pro, en padelboll i toppklass flitigt använd på tävlingar. Den är en något mjukare variant av Head Padel Pro S och ger således ett något långsammare spel. En av de mest sålda bollarna på marknaden och officiell boll på World Padel Tour. Det är en boll med mycket kontroll och lång hållbarhet. 

  - Levereras: Ett rör med tre bollar 
  - Egenskap: Kontroll 
  - Yta: Mix av utvald filt 
  - Övrigt: Officiell boll på WPT

  ... Läs mer
 • Tretorn Serie+ Padel, en högkvalitativ och mycket bra padelboll med lång hållbarhet och optimal känsla från det svenska märket Tretorn. Padelboll utrustad med TRI-TEC™-teknologi för extra lång hållbarhet och med en lättare vävd filt som är speciellt utvecklad för Padel. 

  - Levereras: Ett rör med tre bollar 
  - Egenskap: Känsla, kontroll 
  - Yta: Vävd filt 
  - Övrigt: Speciellt framtagen för padel

  ... Läs mer
 • Wilson Padel X3 Speed. En ny boll från Wilson utvecklad genom många olika tester för att ha så hög kvalitet, hållbarhet och känsla som möjligt. Bollen är till skillnad från Performance extra snabb och har extra bra studs. 

  Levereras i ett rör med tre bollar.

  ... Läs mer
 • Wilson Padel x3 Ball är en ny padelboll från Wilson och erbjuder en mix mellan kvalitet, hållbarhet och spelkänsla. Locket på röret är gjort av en mindre mängd plast vilket grundas i Wilsons satsning på att värna om miljön.

  Wilson är officiell samarbetspartner med Svenska Padelförbundet. Här används denna boll vid bland annat SPT samt SM-tävlingar.

  Ett rör levereras med totalt tre bollar.

  ... Läs mer
 • Tillsammans med Sveriges toppspelare har Peliga tagit fram en boll som passar dig som gillar det lite snabbare spelet. Peligabollen uppfyller kraven för WPT-standard. En boll för dig som gillar att spela med ordentligt tryck i slagen. Varje rör innehåller tre bollar. Tyngd: 58 gram. Bredd: 6,53 cm. Ull: 47 %. Studs: 141 cm.

  ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
 • ... Läs mer
< <